top of page
Rewo Bord i alle størrelser og former.jpg

Bærekraftig Heltre Spisebord
Fra Rewo

Bærekraftige Heltre Spisebord

Ditt nye heltre spisebord laget av bærekraftige overskuddsmaterialer fra norsk trappeindustri. Bordene kommer i både Eik og Furu, begge som heltre 40mm i topp kvalitet. Med sin grunnleggende kvalitet og tykkelse kan Heltre bord fra Rewo leve i all evighet. I tillegg har materialet egenskapen til å bli pusset ned om det skulle oppstå skader som vil gi bordet en ny overflate og utvide levetiden. 

CO2 oppsumering clean.png

2kg CO2

1.8kg CO2

42kg CO2

343 km

Utslipp pr kvm

Utslipp fra produksjon pr kvm

Tilsvarer 

Utslipp spart

Rewo Miljøvennlige pulter

Alle bord fra Rewo er laget av heltre avkapp fra produksjonen fra Stryntrappa og produsert lokalt i Kaupanger. Kort verdikjede, høy kvalitet, konkurransedyktig prising og levering. 

  • Leveringstid 2 - 6 uker
  • Skreddersydde størrelser 
  • Pris på forespørsel
  • 100% restmaterialer

Heltre Bærekraftige Spisebord. Bærekraftige Konferansebord. Bærekraftige Bord. Rewo leverer skreddersydde heltre bord med levering på 2 - 6 uker. Bordene er skreddersydde etter ønsket størrelse, alle med topp kvalitet, fra råvare til sluttprodukt. Hvert bord er produsert med utvalgte materialer i tilpassede temperaturer. Materialene som benyttes er Eik og Furu i 40mm heltre som originalt er overskuddsmateriale fra norsk trappeproduksjon levert av Stryntrappa. Materialene egner seg perfekt til bordplater og Rewo - Bord passer optimalt til spisebord i etthvert hjem.

Vår produksjonsmetode egner seg også til skreddersydde løsninger basert på tegninger fra arkitekter.

Hele verdikjeden ligger i Norge, og produkter fra Rewo tar del i den sirkulære økonomien fremtiden trenger, uten å gi slipp på kvalitet eller design. 

Rewo Miljøvennlig produkter av restmaterialer i 40mm heltre eik og furu

*Restmaterialer fra produksjon hos Stryntrappa

Miljøvennlige Heltre Bord fra Rewo har lang levetid ved at bordene stadig kan pusses, overflatebehandles og generelt vedlikeholdes. Dette beholder kvaliteten i bordet og forbedrer utseende på aldrende bord. Dette mener vi, er sirkulærøkonomi på sitt beste. 
Fordelene med bord fra Rewo er at de passer utmerket som konferansebord, møtebord, spisebord og til generelle behov. Bordene er av 40mm heltre eik/furu som gir høy kvalitet og gjør bordene veldig solide. Rewo strekker seg langt for å stadig jobbe innenfor den sirkulære økonomien og fokuset på oppsirkulering. 
100% Restmaterialer

Karbonlagring
Enkelt oppsett

Lokal produksjon og materialer 
Lang Levetid

Skreddersydd tilpasning
Rewo Miljøvennlig og bærekraftig konferansebord
bottom of page