Cecilia Medina
Sosial media

 

Bilde av Cecilie.png

Cecilia Medina har en bachelor i Art Direction fra Westerdals og er ansvarlig for sosiale medier. Hun har bred kompetanse på markedsføring og bygger profilen til Rewo 

+47 98 60 63 80
cecilia@rewo.no

Bilde av Ivar.png

Ivar Mork
Logistikk 

 

Ivar Mork er student ved Industriell økonomi på NTNU.  Han bruker sin kunnskap om effektive verdikjeder til  undersøke optimalisering av overskuddsmateriale - produsent.


+47 41 24 52 53
Ivar@rewo.no

Mask Group (3).png

Magne Løfaldli
Nestleder

Magne har lang og variert ledelseserfaring fra både små og mellomstore enheter innen administrasjon, salg og marked, samt produksjon og drift. Han har de siste 10 årene arbeidet som utviklingsleder i bedriftsnettverk og industriklynger, og  som rådgiver for gründere og i industrielle forsknings- og utviklingsprosjekter.

+47 97 57 13 56
magne@rewo.no

Mask Group (2).png


Olav er utdannet industridesigner fra NTNU, og har tidligere jobbet med produktutvikling, produktdesign, UX-design og strategidesign. Olav bruker designkunnskapen til å undersøke og utvikle nye muligheter for avfallsmaterialer.

+47 99 40 66 77
olav@rewo.no

Olav Engelstad
Daglig leder 

Mask Group.png

Pasi Aalto
Styreleder


 

Pasi er arkitekt, og jobber daglig som senterleder ved NTNU Wood. Dette er et tverrfaglig senter som fremmer prosjekter, studier og initiaitver ved NTNU med skog og tre som ressursbase. 


+47 98 02 55 19
pasi@rewo.no

Bilde av Jill til nettside.png

Jill Saunders
Styremedlem


 

Jill er miljøkonsulent med en mastergrad i bærekraftig arkitektur fra NTNU. Hun arbeider med å redusere miljøpåvirkningen fra bygninger og materialer, med spesielt fokus på livssyklusanalyse, Design-for-demontering og sirkulær økonomi.


+47 45 91 46 31
jill@rewo.no