top of page
Yrjan  Olsnes-1000024.jpg

Rewo - Panel og Interiør

CO2 oppsumering clean.png

0.5kg CO2

0.8kg CO2

17.03kg CO2

127 km

Utslipp pr kvm

Utslipp fra produksjon pr kvm

Tilsvarer 

Utslipp spart

IMG_3673.jpg

Hvordan fungerer det?

Har du behov for paneler eller interiør til enten hjemmet eller større konferanser og messer, men samtidig ønsker å ta større del i en sirkulær økonomi ved å bruke overskuddsmaterialer? 

Eik. Furu. Massivtre. Store mengder kvalitetsmaterialer fra norsk treindustri blir daglig brent og kastet på grunn av ugunstige former. Dette avkappet egner seg veldig godt for skreddersydd interiør og paneler. 16 og 40mm heltre sørger for god kvalitet og levetid.

Miljøvennlig paneler og interiør av avkapp fra Rewo kan skreddersys og tilpasses etter ønske og mål, og passer bra til både små og store kvantum.

 

Yrjan Olsnes-7323.jpg

*Restmaterialer fra produksjon hos Stryntrappa

  • Skreddersydde størrelser 
  • Pris på forespørsel
  • 100% restmaterialer
Miljøvennlige paneler og interiør fra Rewo ble designet og lansert som et produkt for å både dekke et behov, men også tilby et mer miljøvennlig alternativ.

Fordelene med paneler og interiør fra Rewo er at de passer utmerket til både konferanser, messer, til hjemmet og til generelle behov.
Materialet er av 16 og 40mm heltre eik/furu/Massivtre som gir høy kvalitet og gjør produktet veldig solid. Rewo strekker seg langt for å stadig jobbe innenfor den sirkulære økonomien og fokuset på oppsirkulering. 
IMG_3648.jpg
Yrjan  Olsnes-7068.jpg
Yrjan  Olsnes-7063.jpg
bottom of page