top of page
Paneler i heltre eik og furu

Rewo - Panel og Interiør

CO2 besparelse ved Rewo produkter i heltre

0.5kg CO2

0.8kg CO2

17.03kg CO2

127 km

Utslipp pr kvm

Utslipp fra produksjon pr kvm

Tilsvarer 

Utslipp spart

Interiør i heltre eik

Hvordan fungerer det?

Har du behov for paneler eller interiør til enten hjemmet eller større konferanser og messer, men samtidig ønsker å ta større del i en sirkulær økonomi ved å bruke overskuddsmaterialer?

Rewo leverer paneler og interiør i 40mm eik og furu, samt i massivtre. Alt av overskuddsmaterialer fra norsk produksjon uten å ha gitt slipp på kvalitet. 

Eik. Furu. Massivtre. Store mengder kvalitetsmaterialer fra norsk treindustri blir daglig brent og kastet på grunn av ugunstige former. Dette avkappet egner seg veldig godt for skreddersydd interiør og paneler. 16 og 40mm heltre sørger for god kvalitet og levetid. 

Miljøvennlig paneler og interiør av avkapp fra Rewo kan skreddersys og tilpasses etter ønske og mål, og passer bra til både små og store kvantum. I tillegg kan vi levere komplette interiørløsninger basert på kundes tegninger og mål. 

 

Paneler i bærekraftig materiale

*Restmaterialer fra produksjon hos Stryntrappa

  • Skreddersydde størrelser 
  • Pris på forespørsel
  • 100% restmaterialer
Miljøvennlige paneler og interiør fra Rewo ble designet og lansert som et produkt for å både dekke et behov, men også tilby et mer miljøvennlig alternativ.

Fordelene med paneler og interiør fra Rewo er at de passer utmerket til både konferanser, messer, til hjemmet og til generelle behov.
Materialet er av 16 og 40mm heltre eik/furu/Massivtre som gir høy kvalitet og gjør produktet veldig solid. Rewo strekker seg langt for å stadig jobbe innenfor den sirkulære økonomien og fokuset på oppsirkulering. 
100% Restmaterialer

Karbonlagring
Enkelt oppsett

Lokal produksjon og materialer 
Lang Levetid

Skreddersydd tilpasning
WEB - Yrjan Olsnes-6009.jpg
bottom of page