top of page
Yrjan Olsnes-7452.jpg

Loungebord til Arbeidsretten og Riksmekleren sine nye lokaler 

I samarbeid med Lindbak har Arbeidsretten og Riksmekleren fått levert 11 nye lounge- og sofabord med kryssunderstell laget av avkapp som oppstår under produksjon av trapper. 

Yrjan  Olsnes-1570.jpg

Avfall fra norsk trappeproduksjon ble til spisebord og benker tegnet av Snøhetta! 

Basert på detaljerte arkitekttegninger fra Snøhetta leverte Rewo et stort spisebord med tilhørende benker til et av Oslos mest fremtidsrettede bygg!

Yrjan Olsnes-7407-min.webp

Konferansebord til en av Norges største aktører

Basert på avkappet til Stryntrappa og arkitekttegninger ble det levert totalt tre store konferansebord til en av Norges aller største aktører!

Rewo room bakckup 2.24-min.png

"Rewo - World - en verden av produkter i bærekraftig heltre

Rewo - World ble designet for å enklere kommunisere hva vi kan levere, formene, fasongene, utseende og omfanget på produktene. Rewo kan levere på så og si alle design og størrelser og det er ikke alltid like lett å kommunisere.

NTNU Gulv Rewo

Fra avkapp til Gulv på NTNU 

I samarbeid med Lysparken arkitekter har NTNU fått 40kvm med scene gulv laget av avkapp som oppstår under produksjon av trapper. 

Miljøvennlig Interiør Rewo

Fra massivtre avfall til utstilling! 

Vi leverte over 3 tonn med overskuddsmaterialer til Oslo design fair, som ble brukt til å forme en demonterbar-utstilling slik at treverket kan brukes flere ganger. Dette var med på å lagre nærmere 6 tonn med karbon. 

Miljøvennlig Interiør Rewo

Massivtreelementer til funksjonsvegger

Ved å bruke parametrisk design kan mindre unike elementer bli satt sammen til en større konstruksjon basert på et design premiss. Her har vi designet og levert en funksjons vegg til utstilling i Sverige. 

Miljøvennlig Møbler Rewo

Fra industritømmer til møbler 

I dag brukes laftetømmer brukes til å lage hytter og hus. Restmaterialene fra produksjon blir ofte brent. Vi har eksperimentert med diverse design basert på et ugunstig produkjsons-materiale. 

Miljøvennlig Møbler Rewo

Bjelker til Benk

Produksjon av limtre kan resultere i en del rester. Dette materialet egnet seg utmerket til produksjon av benker. 

bottom of page