top of page
CO2 oppsummering Rewo bord

2kg CO2

1.8kg CO2

Utslipp pr kvm

Utslipp fra produksjon pr kvm

Tilsvarer 

Utslipp spart

42kg CO2

343 km

40mm eik sofabord Rewo

Alle bordene kan overflatebehandles i flere fargealternativer så bordene kan tilpasses ethvert rom og miljø. Se alle fargealternativene under. 

Heltre Bord - Konferansebord. Spisebord. Rewo leverer skreddersydde heltre bord med levering på 2 - 6 uker. Bordene er skreddersydde etter ønsket størrelse, alle med topp kvalitet, fra råvare til sluttprodukt. Hvert bord er produsert med utvalgte materialer i tilpassede temperaturer. Vår produksjonsmetode egner seg til skreddersydde løsninger også basert på tegninger fra arkitekter.

Hele verdikjeden ligger i Norge, og produkter fra Rewo tar del i den sirkulære økonomien fremtiden trenger, uten å gi slipp på kvalitet eller design. 

Materialene som brukes i Rewo Bord tas ikke med i videre trappeproduksjon grunnet ugunstige former og brennes normalt sett. Rewo har utviklet en effektiv produksjon som muliggjør konkurransedyktige priser og levering. 

Rewo Miljøvennlig produkter av restmaterialer i 40mm heltre eik og furu

*Restmaterialer fra produksjon hos Stryntrappa

_DSF8146.jpg
Fordelene med heltre bord fra Rewo er at de passer utmerket som konferansebord, møtebord, spisebord og til generelle behov. Bordene er av 40mm heltre eik/furu som gir høy kvalitet og gjør bordene veldig solide. Rewo strekker seg langt for å stadig jobbe innenfor den sirkulære økonomien og fokuset på oppsirkulering. 
Miljøvennlige Heltre Bord fra Rewo har lang levetid ved at bordene stadig kan pusses, overflatebehandles og generelt vedlikeholdes. Dette beholder kvaliteten i bordet og forbedrer utseende på aldrende bord. Dette mener vi, er sirkulærøkonomi på sitt beste. 
  • Leveringstid 3 - 6 uker
  • Skreddersydde størrelser 
  • Pris på forespørsel
  • 100% restmaterialer
100% Restmaterialer

Karbonlagring
Enkelt oppsett

Lokal produksjon og materialer 
Lang Levetid

Skreddersydd tilpasning
Heltre eik spisebord

Rewo - Heltre Bord i eik og furu

Siden våren 2023 har Rewo levert heltre bord i form av spisebord, loungebord, konferansebord, arbeidsbord og mer, over hele Norge. Nedenfor viser vi et utvalg av prosjektene. Bord fra 14,5m x 3,5m til Ø45cm x 0.45m har blitt designet, produsert, levert og alt baseres på samme effektive produksjonsmetodikk og bærekraftige materialer fra norsk treindustri.

bottom of page