top of page
Yrjan  Olsnes-9237.jpg

Rewo - Bord

*Filen inneholder bilder og informasjon av bordproduksjonen
CO2 oppsumering clean.png

2kg CO2

1.8kg CO2

42kg CO2

343 km

Utslipp pr kvm

Utslipp fra produksjon pr kvm

Tilsvarer 

Utslipp spart

Yrjan  Olsnes-9340.jpg

Bord fra Rewo er laget av avkapp fra produksjonen fra Stryntrappa og produsert lokalt i Kaupanger. Kort verdikjede, høy kvalitet, konkurransedyktig prising og levering. 

  • Leveringstid 2 - 6 uker
  • Skreddersydde størrelser 
  • Pris på forespørsel
  • 100% restmaterialer

Bord. Konferansebord. Spisebord. Rewo leverer skreddersydde bord med levering på 2 - 6 uker. Bordene er skreddersydde etter ønsket størrelse, alle med topp kvalitet, fra råvare til sluttprodukt. Hvert bord er produsert med utvalgte materialer i tilpassede temperaturer.

Hele verdikjeden ligger i Norge, og produkter fra Rewo tar del i den sirkulære økonomien fremtiden trenger, uten å gi slipp på kvalitet eller design. 

WEB - Yrjan Olsnes-6052.jpg

*Restmaterialer fra produksjon hos Stryntrappa

Miljøvennlige Bord fra Rewo har lang levetid ved at bordene stadig kan pusses, overflatebehandles og generelt vedlikeholdes. Dette beholder kvaliteten i bordet og forbedrer utseende på aldrende bord. Dette mener vi, er sirkulærøkonomi på sitt beste. 
Fordelene med bord fra Rewo er at de passer utmerket som konferansebord, møtebord, spisebord og til generelle behov. Bordene er av 40mm heltre eik/furu som gir høy kvalitet og gjør bordene veldig solide. Rewo strekker seg langt for å stadig jobbe innenfor den sirkulære økonomien og fokuset på oppsirkulering. 
Yrjan  Olsnes-9321.jpg
bottom of page